ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΛΥΔΙΟΣ Ο.Ε.

Το μηχανουργείο μας συστάθηκε με την παρούσα μορφή το έτος 2000. Είναι η εξέλιξη της προσωπικής εταιρίας του Γεωργίου Λύδιου η οποία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της χάραξης και της κατασκευής καλουπιών από το έτος 1960 .

Έχοντας σαν εφόδιο την εμπειρία πολλών ετών στον συγκεκριμένο χώρο και προχωρώντας με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αναβαθμίσαμε πλήρως τον μηχανολογικό και ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, διευρύναμε τον κατάλογο των προϊόντων μας και προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας στις προδιαγραφές και τις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας και βιοτεχνίας.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας δίνοντας προτεραιότητα στην κατανόηση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει το κάθε αντικείμενο εργασίας που μας ζητείτε να φέρουμε σε πέρας.

Πεποίθησή μας είναι ότι η άμεση και στενή συνεργασία με τον πελάτη μας, οδηγεί πάντα στα καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτό ως δεδομένο προχωρούμε στην υποστήριξη του προιόντος μας σε όλες τις φάσεις της παραγωγής εξασφαλίζοντας την αποδοτικότητα των επενδύσεων των πελατών μας.

Προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί σας.

Με εκτίμηση

Λευτέρης και Βασίλης ΛύδιοςActiveHelper LiveHelp Module